doing work together

EQ

BUSINESS STRATEGY
Verbeter de performantie van jouw bedrijf door de kracht van strategie en de juiste mindset.

david avonture

 personal & business development 

 high level sports 

Een uniek concept in België dat verder gaat,
daar waar klassieke strategie stopt.

Een klassieke strategie wordt meestal cijfermatig voorgesteld, zonder rekening te houden met de verborgen dimensie van het denken die business stuurt.
 

Als gespecialiseerde partner begeleiden we jou zowel zakelijk als mentaal doorheen alle bedrijfsprocessen.

 • We bieden je een 360° analyse van jouw bedrijf & team;

 • We leggen pijnpunten bloot en geven advies;

 • We maken een stappenplan op met concrete oplossingen;

 • We treden op als externe adviesraad & vertrouwenspartner.

Business Strategie

Wij bekijken de sterktes en de zwaktes van jouw bedrijf nu, van de markt waarin je je vandaag bevindt en van de mogelijkheden in de toekomst. Wij analyseren alle belangrijkste vakgebieden en de kwaliteit van de gedachtegang van elk individu binnen jouw bedrijf en formuleren een langtermijnplan waarmee jij als zaakvoerder met zelfvertrouwen concreet aan de slag kan.
Individuele Mental & Business Coaching

Mental Coaching is een handleiding over de impact en oorsprong van je gedachten, de controle over je emoties en het veranderen van gewoontes. In Business Coaching laten we je de invloed van je denken op je bedrijf ontdekken en gaan we nog een stap verder. We analyseren in one-to-one gesprekken elke fase van jouw bedrijfsproces.
EQ Incompany Training

Bedrijfstrainingen voor leidinggevenden en medewerkers in jouw vestiging over de impact van denken op jouw business. Installeer een blijvende, nieuwe manier van denken door enkele Incompany Trainingen te voorzien voor je medewerkers.
Marktanalyse

Het is van groot belang je markt en jouw bedrijf te kennen om jou te positioneren. Onze experts analyseren je markt, risico’s en opportuniteiten en adviseren je hoe de markt te betreden en je positie te versterken.
Doelstellingen

Als je als bedrijf vooruit wilt, moet je weten waar je naartoe gaat. Zonder dit te weten, kan je niet vooruitgaan en blijf je doelloos ronddwalen. Sommige kennen wel hun doel, maar formuleren geen concrete mijlpalen om er te geraken. Wij helpen je daarbij op elk niveau van jouw bedrijf, van onderneming tot afdeling en individu.
Future Changes 

Het is niet omdat zaken nu goed gaan, dat het in de toekomst ook zo zal zijn. Naast mogelijke concurrenten en een veranderende markt kunnen ook andere factoren een impact hebben op jouw business. Externe factoren zoals politiek, juridisch, ecologisch, etc. worden door ons team in kaart gebracht.
Branding & Marketing

Het is van uiterst belang dat je precies weet waarvoor je als bedrijf staat en waarmee je naar buiten wilt komen. Richt jouw marketingbudget exact op je ideale doelgroep en blijf daarin consequent trouw aan je verhaal en jouw waarden. Win aan herkenbaarheid, vertrouwen en groei met jouw onderneming.  Onze experts begeleiden je doorheen het hele proces tot het uitschrijven van een nieuwe marketingstrategie alsook de implementatie hiervan.
Sales 

We bekijken je aanpak, wat werkt, wat niet werkt en suggereren bijkomende mogelijkheden. Sales is een combinatie van de juiste mindset, product/dienst, tools, woordkeuze, verkoopkanalen, doelgerichte marketing en schaalbaarheid. Sales moet fun en goesting zijn in plaats van druk en angst.
Management 

Het runnen van een bedrijf begint met het geven structuur en alle taken toe te kennen aan de juiste personen. Een duidelijke communicatie en opvolging van de taken binnen een correct financieel en juridisch kader is van groot belang. De jarenlange ervaring van onze coach in People Management en Business Coaching is voor dit onderdeel essentieel om de juiste persoonlijkheden te matchen met de juiste taken.
Legal 

Om de toekomst van je bedrijf te vrijwaren van juridische risico’s, bekijken we alle mogelijke acties en juridische stappen dat je kan ondernemen om je in te dekken en te beschermen. Ons juridisch team analyseert en installeert een veilig en werkbaar juridisch kader voor jouw huidige en toekomstige werking.
Finance & Accountancy 

Ons team gaat de financiële gezondheid van jouw bedrijf analyseren om jou verder te adviseren over inkomstenstromen, marge-analyse van je aanbod, kostenreducties, cashflow, etc. Wij maken een doorgedreven horizontale, verticale en ratio-analyse van je balans- en resultatenrekening. Wij helpen je bij het opmaken van bankdossiers en negotiatie met banken.
Bedrijfsprocessen

Uw bedrijfsprocessen worden in kaart gebracht vanaf het aantrekken en het binnenkomen van uw klanten tot het leveren en het betalen van uw producten/diensten. We verhogen de rentabiliteit en brengen duidelijkheid en eenvoud door structuur te implementeren in alle bedrijfsprocessen.
HR 

Een goed HR-beleid heeft een grote impact op de productiviteit en de werksfeer en zodoende ook op het resultaat van jouw bedrijf. Wij stroomlijnen alle payroll- & rekruteringsprocessen, bekijken de meest geschikte opties voor ontwikkeling en training van je personeel en helpen je een optimale werksfeer te creëren.
Software 

Een geoptimaliseerde software zorgt voor een vereenvoudiging van alle dagelijkse processen. Onze IT-experten analyseren uw huidige software en suggereren waar nodig mogelijke optimalisaties. Indien nodig begeleiden we u bij het implementeren van nieuwe softwareoplossingen of ontwikkelen we een oplossing op maat.

Wat willen we bereiken voor jouw bedrijf?

Ons doel is in mensentaal één duidelijke en concrete business strategie te formuleren die rekening houdt met zowel het mentale als het strategische. Wij coachen je eerst zodat je inzicht krijgt in de impact van je denken en persoonlijkheid op jouw business. Wij analyseren nadien alle bedrijfstechnische vakgebieden binnen jouw onderneming en suggereren de nodige optimalisaties.

Wij zijn pas tevreden wanneer je als zelfverzekerd persoon en professional aan het hoofd staat van een efficiënt draaiend bedrijf. Wij willen dat je de werking, de structuur en de organisatie binnen jouw bedrijf nog beter beheerst.

Maak kennis met het team

We zijn een ervaren en dynamisch team die samen met de oprichter David Avonture, een business coach met meer dan 15 jaar ervaring in mental en topsport coaching, hun expertise per vakgebied inzet om jouw bedrijf te optimaliseren.

STAP 1

Mental Coaching en People Management

De eerste stap start bij onze mental coach. Hij zal de persoonlijkheden van zowel de leidinggevenden als de medewerkers in jouw bedrijf analyseren.

De manier van denken van elke persoon in je organisatie heeft een verborgen, maar grote impact op jouw business. Ervaring leert ons dat hier de grootste pijnpunten in een bedrijf naar boven komen.

 

STAP 2

Business Analyse

Elke expert business consultant analyseert binnen hun vakgebied jouw business. Daarna bundelen we onze conclusies in een overzichtelijk rapport waarin je de belangrijkste domeinen ontdekt waarop je je moet focussen.

 

STAP 3

Business Strategie & Implementatie

Heel het team overlegt samen over de conclusies en bundelt mental, people & business adviezen in één concrete, duidelijke business strategie. Hier kunnen we je als externe adviesraden vertrouwenspartner verder in begeleiden of helpen je deze adviezen te implementeren in jouw bedrijfsvoering.

Sign here_edited.jpg
man standing in front of people sitting

Wie zijn onze ideale klanten?

Start-ups, Zaakvoerders en ondernemers, KMO’s, Familiebedrijven

Photo by_ www.achievedmedia_edited.jpg
Spacious boardroom_edited.jpg

Je herkent je in een van deze situaties...

 • Je wilt minder tijd verliezen door te moeten informeren bij verschillende instanties? 

 • Je wilt met het beheer van jouw onderneming bij één kantoor terecht kunnen waar alles gebundeld en globaal behandeld zal worden? 

 • Je vraagt je af hoe het verder moet na Corona?

 • Je vraagt je af hoe je verder kan blijven groeien?

 • Je wenst als hoofd van jouw familiebedrijf op te stappen?

 • Je ondervindt schommelingen doorheen het jaar in jouw verkoopcijfers?

 • Je bedrijf lijkt niet meer verder te evolueren maar je weet niet waar de oorzaak ligt?

 • Je bent op zoek naar een vertrouwenspartner om mee te waken over de toekomst van jouw onderneming?

Hoe kan je starten
 

 
 
In 3 stappen

 

 1. Kies een dag in de kalender of bel ons (+32 492 249 989) voor een niet-betalend vrijblijvend gesprek. Dit kan online of face-to-face (Latem, Brugge of Antwerpen)⁠. Ik neem een ruime 60 minuten de tijd om naar jou te luisteren en informeer je uitgebreid.

 2. Daarna krijg je een startmail met alle informatie en trajecten gebundeld, inclusief mijn advies. Ik adviseer, jij beslist.
   

 3. Jouw traject start na betaling van het totaalbedrag. Je ontvangt dan een ‘factuur voor voldaan’, wordt gecontacteerd om alle sessies in te plannen en we gaan van start.

Heb je nog steeds liever dat ik je bel of een e-mail stuur?

Bedankt. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.