david avonture

mental coaching & consultancy

personal & business development

high level sports

EQ Business Strategy
Experts Team Consulting

Verbeter de performantie van jouw bedrijf door de kracht van strategie en de juiste mindset.
 

Krijg inzicht in de impact van je denken en je persoonlijkheid op jouw business.
Laat de zwaktes en sterktes van jouw bedrijf analyseren. Ons team van gespecialiseerde business consultants bundelt alles tot één duidelijke bedrijfsstrategie die we jou helpen implementeren. We staan constant aan jouw zijde, proactief, meedenkend en wakend over jouw bedrijfsdoelstellingen.

"Bij een nieuwe sales strategie,  bekijk je welke digitale strategie je zult volgen,  verzeker je de financiering met advies van finance, formuleer je de juiste woordkeuze van het verkoopsgesprek met de sales coach, voor de nieuwe sales profielen die je zoekt ism HR, ondersteund door digital employer branding, rekening houdend met het zelfbewustzijnsniveau van je doelgroep volgens de mental coach."

| waargebeurd tijdens Covid19 in 2020 |

"Bij het veranderen van je strategie door diversifiëren van je doelpubliek onderzoek je managementgewijs hoe je die operationeel zult bedienen, wijzig je algemene voorwaarden met advies van legal, om geen risico's te lopen en cashflowmatig |finance| comfortabeler te werken, onderzoek je als iedereen bij die nieuwe activiteit volgens hun arbeidscontract |HR| correct verzekerd zijn, check je wie van het management precies welke richtlijnen geeft aan wie, en optimaliseer je de software om beter op te volgen en meer tijd te winnen."

| waargebeurd tijdens Covid19 in 2020 |

Outsourcing

Project Management


We zijn actief in diverse, professionele sectoren en dankzij de lange termijn relaties met onze klanten & partners, worden wij steeds meer betrokken in hun dagelijkse werking. Sommigen vertrouwen ons de ontwikkeling of de wijziging van een afdeling toe. Anderen een deel van hun bedrijfsproces wanneer dat communicatief meer uitdagende taken zijn.