PERSONAL

COACHING

INHOUD

 

Tijdens de Personal Coaching gaat al mijn aandacht, kennis, ervaring en inzicht naar u persoonlijk !

 

We nemen samen uw situatie, uw beleving en uw doelstelling door en na een zeer gerichte vragenronde starten we met wat het meeste aandacht vraagt. Samen overlopen we in detail wie u bent en ontleden we uw persoonlijkheid tot in de diepte :

uw opvoeding, uw gewoontes, uw gedachtengang, uw emoties, uw omgeving, uw relaties, uw niveau van zelfbewustzijn, van zelfvertrouwen en van eigenwaarde.

 

Ik leg u uit hoe uw persoonlijkheid zo geëvolueerd is en wat de gevolgen daarvan voor u zijn geworden. Ik toon u hoe uw geest precies werkt en welke de juiste, voorziene interactie is tussen geest en lichaam. U zult woorden en zaken horen die u al gehoord heeft, maar nu zult u ze snappen ! Ik zal u geen termen opsommen in lijstjes die u uit het hoofd moet leren. Ik wil dat u het voélt, het belééft. Zo onthoudt u langer.

 

De bedoeling is dat u de normale werking van geest, emotie en lichaam begrijpt en tegelijkertijd zal ook duidelijk worden wat u niét goed doet. Die zaken corrigeren we dan samen. Ik begeleid aan de hand van vragen, corrigeer, adviseer en verklaar in detail wat anders kan.

 

Uiteindelijk train ik u om dit autonoom te kunnen. Ik train u beheersing te krijgen over uw gedachten, uw emoties, uw lichaam.
Om ‘in control’ te zijn, altijd. Meestal is ons doel en de weg naar dat doel redelijk duidelijk. Het zijn de hinderende, verkeerde gedachten in uw onderbewustzijn die u hinderen uw doel te bereiken. Ik toon u hoe het anders kan. U zult het voelen.

 

Ik ben niet het genre coach dat enkel luistert. Ik zal het u onmogelijk maken af te wijken van de juiste manier van denken

en zelfs de eerste stappen naar uw doel meteen te zetten. Als u verder gaat, komt u dichter bij uw doel, tot u het bereikt.

 

Personal Coaching start met mij te contacteren en een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend intake – gesprek dat zal

dienen als verkenning en kennismaking. Uiteindelijk, als het goed voelt, duidelijk is en als u ziet wat het u zal opleveren, starten we meteen.

‚Äč

Vraag een factuur indien u die wenst.

+32 485 566 102 - info@damc.be

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon