testimonials

Nadat ik David toevallig ontmoette en hij mij beetje heeft verteld wat hij precies doet, heb ik besloten om eens een verkennend gesprek te hebben. Ik stond er eerst wantrouwig tegenover maar na enkele minuten was die wantrouw volledig weg. Op die korte tijd heb ik al geleerd om dingen anders aan te pakken en te bekijken waardoor ik al bepaalde drempels heb overschreden! Dus daarom ben ik zeker geïnteresseerd in wat ik nog meer kan leren, om meer uit mezelf te halen!

05/02/17 - Koen Baele

technisch bediende

Tijdens mijn eerste sessie stond ik versteld van de kennis die David heeft en hoe goed hij het naar voor kan brengen op een eenvoudige en heel duidelijke manier. Het is zeer interessant en ook heel logisch. Nu is het aan mij om dit toe te passen in de praktijk. Ik kijk al uit naar z’n groepsklassen in Oostende of Brugge waar ik graag wil aan deelnemen!

11/01/17 - Eva de Schrijver

HR

Raad van Bestuur Scholengroep Oostende

Nadenken, overpeinzen over de vorige twee sessies met David Avonture in Knokke: Mental coaching & Consultancy.....We zitten aan de sessies rond "persoonlijkheid en opvoeding"..... Toch super interessante materie, iedereen heeft er baat bij, leeftijd van geen belang, stand, rang, geldbeugel ook niet, dit is ELEMENTAIRE MATERIE lieve mensen, zo belangrijk.... Over 'gedachten gang' en hoe die ons kan motiveren of de-motiveren.... Wanneer er positief bevestigd wordt op gedrag hoe dit nawerkt in ons alledaagse leven...Over hoe positieve gedachten positieve gewoontes worden en je ganse leven op slag een ander en beter élan krijgt en zoveel beter wordt...door je eigen gedachten te leren bijsturen, positiever denken, positievere gewoontes = positiever leven...Over aandacht, persoonlijkheid, zelfbeeld, zelfvertrouwen, afgrenzen, positief bekrachtigen.... Sterke sessie en charismatische spreker! Binnenkort in Oostende, ik hou je op de hoogte!

25/10/16 - Lucie Pollentier

Orthopedagoge

In deze kleine post wil ik even aangeven dat ik sinds september ben begonnen met het volgen van coaching sessies.
Deze coaching sessies volg ik hier in Knokke, die gaan door iedere maandagavond van 19 uur 30 tot 21 uur 30.
Er zijn ook sessies die doorgaan op donderdag in de regio Gent.

Waarom deze post?
Niet de bedoeling om reclame te voeren maar deze coaching sessies zijn enorm leerrijk en hebben bij mij een positief proces in gang gezet. Door het volgen van deze coaching sessies ben ik begonnen met lezen, sporten en kijk ik anders naar zaken die belangrijk zijn voor mij. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit enorm belangrijke materie is en dat iedereen er baat bij heeft om deze sessies bij te wonen. Ook persoonlijke coaching is mogelijk.

30/11/16 - Dominique Bernaert

Freelance R&D manager

Grace a ton approche délicate (car oui tu touches à quelque chose de fragile), concrète et une analyse rapide de la situation, j’ai retrouvé la confiance en mon fils. Ce sentiment extrêmement jouissant d’être fière de lui, de voir dans ses yeux le remerciement pour ma confiance en lui. J’ai compris beaucoup de choses!

17/04/17 - Evelyne Lipari

Consultant IT

David, je bent top! Dank je voor jouw coaching! Je hebt me op bepaalde vlakken wakker gemaakt, je achterhaalt zo snel de oorzaken, helpt me om tot de kern te gaan... Je geeft me sleutels, doet me nadenken, geeft me antwoorden door vragen te stellen... Ik heb nog een hele weg te gaan maar ik voel me na 1 sessie nu al veel vrijer! Thanks

12/04/17 - Marijke

Zelfstandig

Just back from an mind opening meeting with an old kvo football school pupil David Avonture. Back in the day during my football career i was offered the mental training and i can truely say that helped my confidence on & off the football pitch tremendously . I always say how we think and feel can help us thru good and bad times. That has helped me to where i am now and made me physically and mentally stronger and the confidence to try to find solutions to all things that come my way. I recomend to all my friends, take time to find and discover your inner self. It makes u think clearer and gives u a good feeling about yourself . Contact David Avonture he can point u in the right direction.

27/08/16 - Tony Obi man

Ondernemer, ex profvoetballer

Toevallig ben ik in contact gekomen met David Avonture door een goede vriendin van mij. Ze was zodanig loof over David zijn coaching dat ik niet anders kon dan eens een sessie mee te volgen. Ik was aangenaam verrast hoe David zijn lessen geeft. Hij is heel goed om de mensen een beeldvorming te geven en dat heb je nodig als coach om mensen dingen doen bij te leren. Dit is niet eenvoudig. Zijn lessen zijn inhoudelijk, professioneel en resultaat gericht.

02/02/17 - Laurent Vandenbossche

Ondernemer

Hallo David Graag zou ik je willen bedanken voor de persoon dat je van mij terug gemaakt hebt en dit al na twee sessies. Weet perfect nog hoe ik de eerste maal bij jou terecht kwam ...Wenen.. gewoon volledig leeg.. Maar toen ik buiten stapte na anderhalf uur. Had je me terug mijn zelfvertrouwen en mijn energie gegeven om opnieuw met beiden voeten in het leven te staan. Nu telkens als ik iets moet doen of het effe moeilijk heb ...DENK ik aan wat jij me leerde in die korte tijd en ga ik voor mijn doel ,iets wat ik ervoor niet meer kon en wat nu PERFECT lukt .. Dank u David voor de kracht die je me geeft.

Mvg Marina

08/03/17 - Marina Claeys

Bediende

Zo heb ik mijn eerste gesprek enkele maanden geleden met David ervaren :In eerste instantie was het effkes verschieten omdat hij zijn stem redelijk aan het verheffen was en bulderde      .Maar bij mij pakt zo’n aanpak wel. Zoiets als een schop onder mijn gat maar wel met inhoud. Dus niet zomaar bulderen maar er echt instampen dat ik veel meer waard ben dan mij zomaar te laten afblaffen en laten behandelen.Sindsdien is mijn eigenwaarde niet meer gezakt eigenlijk.Professioneel durf je meer aan, bereik je meer. Relationeel ook. Ook naar de opvoeding van m’n dochter denk ik nu meer na. Ben daar zeer blij om! Voelt echt goed!

16/02/17 - Delfine Vandemoortele

Grafisch ontwerpster

Please reload

+32 485 566 102 - info@damc.be

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon